Toimiva IT-ympäristö voi olla yrityksesi tärkein työkalu

Pirkanmaan teknitec

Tuki ja huolto

Olemme laadukas ja ketterä huoltopalvelu yksityisille sekä yrityksille.

Huollamme ja asennamme tietokoneista langattomiin verkkoihin, teemme yrityshuoltoja hyvällä vasteajalla. Palveluihimme kuuluu mm. PC ja Mac sekä Tabletti-tietokoneiden huolto, korjaustyöt sekä tietoturva ohjelmistojen- ja Windows käyttöjärjestelmien asennukset. Suoritamme myös kadonneen datan tietopalautukset turvallisesti..

Tarvitsetko IT-tukea? Kysy yrityksellesi tukea hyvällä saatavuudella.

IT-tukea pienyrityksille vahvalla ammattitaidolla. IT -palvelutuotteet soveltuvat erinomaisesti niin pienille, kuin keskisuurillekin yritysasiakkaille. Lähitukea tuottava teknikkomme voidaan tilata paikalle tarpeen mukaan. Tarjoamme käyttöönne asiantuntevan ja merkkiriippumattoman tietotekniikan laitteisto- ja lähituen.

Tietokoneiden kotihuolto tarjoaa asiantuntevaa palvelua kotonasi.

Palveluun koulutetut reippaat huoltoteknikkomme suorittavat henkilökohtaista tietotekniikan huoltopalvelua kotonasi. Voit unohtaa tietokoneen ja lisälaitteiden raahaamisen huoltopisteille. Huoltoteknikko korjaa vian tai opastaa atk-asioissa kotonasi edullisesti ja nopeasti. Ota yhteys meihin ja tilaa palvelukäynti kotiisi.

Tietojen palautus rikkoutuneelta kovalevyltä tai muusta laitteesta.

Menikö tietokoneesi kovalevy rikki? Poistitko vahingossa tärkeitä tiedostoja USB-muistista, muistikortista tai Android-laitteestasi? Menikö laitteesi jumiin, etkä pääse enää tiedostoihin käsiksi? Meiltä saat varmasti asiantuntevaa ja luotettavaa tiedon palautuspalvelua. Olemme sertifioituneet luotettavaksi Ibas-kumppaniksi. Katso esitteemme.

Meiltä saat kirjallinen korjausarvion vakuutusyhtiölle.

Onko vakuutusyhtiö pyytänyt sinua hankkimaan kustannusarvion rikkoontuneen laitteen korjauksesta? Kirjallisen kustannusarvion laadinta vakuutusyhtiölle on maksullinen palvelu. Voit liittää maksutositteemme vahinkoilmoitukseesi ja siten saada sen takaisin vakuutusyhtiöltäsi.

Hinta-arvio ja hinnasto.

Ottaessasi yhteyttä saat aina hinta-arvion työstä. Jos huollettavassa koneessa ilmenee muita yllättäviä ongelmia, korjausten suorittamisesta sovitaan yhdessä aina etukäteen. Huoltoteknikkomme katsovat tapauskohtaisesti mikä on järkevin ja edullisin ratkaisu juuri sinulle. Kotihuoltopalvelusta saat verotuksessa -50% kotitalousvähennyksen.

Suosituimmat huoltopalvelumme ovat edullisia ja kiinteähintaisia. Voit huoletta tilata palvelumme, ilman pelkoa yllättävistä piilokustannuksista.

Voit tutustua tästä hinnastoon.

maksuvalineet

Maksutavat

  • Pankkikortti
  • Luottokortti
  • Käteinen
  • Laskutus
  • Klarna

Yritystiedot

Ibas kumppani

Acer    Toshiba    Dell    Lonovo     Samsung    Fujitsu Siemens    e-sollertis