Tietokoneiden huoltopalvelu on edullinen vaihtoehto.

Pirkanmaan teknitec 2017!

IT-huolto

Huoltopalvelumme on juuri sinua varten.

Palveluihimme kuuluu mm. PC- ja Tablet-tietokoneiden huoltotyöt oheislaitteineen, ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmien asennukset, virustentorjunta, tietopalautukset sekä laitemyynti. Teemme vikaselvityksiä ja lausuntoja vakuutusyhtiöitä varten hinta-arvioineen. Korjaamme laitteesi huollossamme nopeasti ja ammattitaidolla.

Kotihuolto antaa henkilökohtaista atk-palvelua kotonasi.

Kotihuolto antaa henkilökohtaista atk-palvelua kotonasi. Nyt voit unohtaa tietokoneen ja lisälaitteiden edestakaisen raahaamisen huoltopisteille. Kotihuoltopalvelumme korjaa vian kuntoon kotonasi edullisesti ja nopeasti. Ota yhteys meihin ja tilaa vaivaton kotihuolto. Palveluun koulutetut atk-asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan sinua.

Tarvitsetko IT-tukea? Kysy yrityksellesi tukea hyvällä saatavuudella.

IT-tukea pienyrityksille vahvalla ammattitaidolla. IT -palvelutuotteet soveltuvat erinomaisesti niin pienille, kuin keskisuurillekin yritysasiakkaille. Lähitukea tuottava teknikkomme voidaan tilata paikalle tarpeen mukaan. Tarjoamme käyttöönne asiantuntevan ja merkkiriippumattoman tietotekniikan laitteisto- ja lähituen.

Tietojen palautus -palvelu rikkoutuneelta kovalevyltä tai muusta laitteesta.

Menikö tietokoneesi kovalevy rikki? Poistitko vahingossa tärkeitä tiedostoja USB-muistista, muistikortista tai Android-laitteestasi? Menikö laitteesi jumiin, etkä pääse enää tiedostoihin käsiksi? Meiltä saat varmasti asiantuntevaa ja luotettavaa tiedon palautuspalvelua. Olemme sertifioituneet luotettavaksi Ibas-kumppaniksi. Lue lisää.

Meiltä saat kirjallinen korjausarvion vakuutusyhtiölle.

Onko vakuutusyhtiö pyytänyt sinua hankkimaan kustannusarvion rikkoontuneen laitteen korjauksesta? Kirjallisen kustannusarvion laadinta vakuutusyhtiölle on maksullinen palvelu. Voit liittää maksutositteemme vahinkoilmoitukseesi ja siten saada sen takaisin vakuutusyhtiöltäsi.

Hinta-arvio ja hinnasto.

Ottaessasi yhteyttä saat aina hinta-arvion työstä. Jos huollettavassa koneessa ilmenee muita yllättäviä ongelmia, korjausten suorittamisesta sovitaan yhdessä aina etukäteen. Huoltoteknikkomme katsovat tapauskohtaisesti mikä on järkevin ja edullisin ratkaisu juuri sinulle. Kotihuoltopalvelusta saat verotuksessa -50% kotitalousvähennyksen.

Suosituimmat huoltopalvelumme ovat edullisia ja kiinteähintaisia. Voit huoletta tilata palvelumme, ilman pelkoa yllättävistä piilokustannuksista.

Voit tutustua tästä hinnastoon.

maksuvalineet

Maksutavat

  • Pankkikortti
  • Luottokortti
  • Käteinen
  • Paperilasku
  • PDF-lasku

Yritystiedot

Ibas kumppani

Acer    Toshiba    Dell    Lonovo     Samsung    Fujitsu Siemens    e-sollertis